Tuntispot-hinnat Sähköpörssissä

Katso kuinka paljon Suomen hinta-alueen tuntispot-sähkön hinta on nyt sähköpörssi Nord Poolissa. Voit myös etukäteen tarkistaa paljonko sähkö huomenna maksaa ja suunnitella sähkönkulutustasi sen mukaan. Huomisen päivän tuntispot-hinnat julkaistaan noin kello 14. Voit lisäksi vertailla uusia spot-hintoja vanhoihin hintoihin (saatavilla vuodesta 2013 lähtien).

Sähkön hinta nyt sekä valitulla ajanjaksolla

Alla voit itse valita, minkä ajanjakson spot-hintoja haluat tarkastella. Voit myös verrata hintoja edelliseen vuoteen sekä viedä hinnat Exceliin.

Hinta sisältää sähköpörssin määrittelemän sähkön hinnan, arvonlisäveron 24 % sekä Tuntisähkö- tai EKO Tuntisähkö -sopimuksen marginaalin.

Tallenna tämä sivu mobiililaitteeseesi, niin voit tarkistaa sähkön tuntihinnan helposti. 

Arvostatko vakaata sähkön hintaa?

720x350-ilmastomix-2.jpg

Määräaikainen Ilmasto Mix

Määräaikaiset sähkösopimuksemme ovat voimassa 24 kk, ja sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden. Sopimukseen voi valita vaihto-oikeuden, jolla voit vaihtaa sopimuksesi edullisempaan sähkön hinnan laskiessa.

Tee määräaikainen sopimus vaihto-oikeudella numerosta 020 722 9000 (mpm/pvm).

Tee sähkösopimus

720x350-taysvesi-kvartaali.jpg

Toistaiseksi voimassaoleva Täysvesi Kvartaali

Jos et halua sitoutua määräajaksi, hyvä vaihtoehto on toistaiseksi voimassaoleva Täysvesi Kvartaali, jonka hinta tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Energian hinta mukailee sähkön pörssihintaa, mutta sopimus antaa turvaa suurilta sähkön hinnan vaihteluilta.

Tee sähkösopimus

Sähkön hinnan kehitys

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkömarkkinoista, sähkön hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus