Tuntispot-hinnat Sähköpörssissä

Katso kuinka paljon Suomen hinta-alueen tuntispot-sähkön hinta on nyt sähköpörssi Nord Poolissa. Voit myös etukäteen tarkistaa paljonko sähkö huomenna maksaa ja suunnitella sähkönkulutustasi sen mukaan. Huomisen päivän tuntispot-hinnat julkaistaan noin kello 14. Voit lisäksi vertailla uusia spot-hintoja vanhoihin hintoihin (saatavilla vuodesta 2013 lähtien).

Sähkön hinta nyt sekä valitulla ajanjaksolla

Alla voit itse valita, minkä ajanjakson spot-hintoja haluat tarkastella. Voit myös verrata hintoja edelliseen vuoteen sekä viedä hinnat Exceliin.

Hinta sisältää sähköpörssin määrittelemän sähkön hinnan, arvonlisäveron 24 % sekä Tuntisähkö- tai EKO Tuntisähkö -sopimuksen marginaalin.

 

Pörssisähkön tuntihinta suoraan puhelimeesi

Fingrid Oyj:n Tuntihinta-mobiilisovelluksella voit seurata sähkön tuntihintoja helposti mistä vain. Tarkista, mikä sähkön hinta on nyt sekä suunnittele tulevaa sähkönkulutustasi vuorokauden edullisimmille tunneille. Voit myös asettaa hintahälytyksen, jos sähköpörssin tuntihinta ylittää määrittelemäsi rajan. Tuntihinta-mobiilisovellus on täysin ilmainen ja se toimii Windows-, Android-, ja iPhone-puhelimilla.

Vattenfallin asiantuntijat kertovat Tuntisähköstä