6 kk ilman perusmaksua  |  Sähkö: 5,15 snt/kWh
Sopimuksen kesto 24 kk, perusmaksu 6 kk:n jälkeen 3,50 €/kk

Fossiiliton sähkö on ilmastoystävällistä

Ilmastoystävällinen

Täysin fossiilivapaa, vähäpäästöinen sähkösopimus. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus. Et maksa valinnastasi lainkaan ekstraa.

Sopimus ei sido sinua määräajaksi

Alkuperätodennettu

Kaikki ostamasi sähkö on alkuperätodennettua, eli sähkönkulutustasi vastaava määrä sähköä tuotetaan aina fossiilittomasti. Sähkö on tuotettu vesi, tuuli- ja ydinvoimalla.

Tämä tuote on huoleton eikä sinun tarvitse seurailla sähkönhintoja

Sinulle sopiva

Voit valita kiinteähintaisen Ilmasto Mix -sähkösopimuksen, joka ei varmasti tuota yllätyksiä. Kulutustaan seuraavalle sopii sähkön pörssihinnan mukana muuttuva Tuntisähkö Mix.

Valitse fossiilitonta sähköä

  • Fossiilittomasti tuotettua sähköä
  • 24 kk kiinteähintainen sähkösopimus, 6kk ilman perusmaksua
  • Voit myös valita sähkön pörssihintaa seuraavan sopimuksen

Tee sähkösopimus


contract-business-720-202.png

Yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

Vähensimme yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa yhteensä 33 091 tonnia CO2-päästöjä vuosina 2018-2019.

Tee sinäkin yritykselle fossiilivapaa sähkösopimus

 

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_Lens_Offshore_Wind_11.png


Mitä on fossiiliton energia?

Fossiiliton tarkoittaa tuotantoa, joka ei lisää hiilidioksidin määrää ilmakehässä, eikä siten lämmitä ilmastoa.

Fossiilisilla energian tuotantomuodoilla tarkoitetaan uusiutumattomilla energialähteillä kuten öljyllä, maakaasulla tai kivihiilellä tuotettua energiaa. Nimitys ”fossiilinen” tulee siitä, että ne ovat syntyneet muinaisten eliöiden jäänteistä miljoonien vuosien aikana.  Niihin perustuva energiantuotanto aiheuttaa ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. 

Koska ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista on tärkeää, että ihmiskunta pystyy siirtymään vähäpäästöisiin energiamuotoihin. Me Vattenfallilla olemme päättäneet mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana.

Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuva energianlähde jota riittää noin  6,5 miljardiksi vuodeksi. Se on myös yksi nopeimmin kehittyvistä energiantuotantomuodoista. 

Tutustu aurinkovoimaan

Tuulivoima

Tuulivoima on Euroopan nopeimmin kasvava energiantuotantomuoto ja sillä on merkittävä rooli maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.

Tutustu tuulivoimaan

Vesivoima

Vesivoima on uusiutuva energialähde, joka on taloudellisesti houkuttelevaa ja toimitusvarmaa sekä aiheuttaa ainoastaan vähäisiä CO2-päästöjä.

Tutustu vesivoimaan

Ydinvoima

Ydinvoima on toimintavarmaa ja sen aiheuttamat C02-päästöt ovat matalia. EU:n päästöttömästä sähköntuotannosta noin 50 % tuotetaan ydinvoimalla.

Tutustu ydinvoimaan

Kysy chatissa