Time in controller:22.4.2021 3.03.23

Näin hyödyt ostamalla aurinkopaneelit Vattenfallilta

  • Suomen olosuhteisiin suunniteltu aurinkopaneelijärjestelmä järkevään hintaan
  • Kestävästi tuotetut aurinkopaneelit sertifioidulta valmistajalta
  • Helppo avaimet käteen -toimitus
  • Läpinäkyvät rahoituskustannukset helpottavat päätöstä rahoitustavasta

Näin hankit aurinkopaneelit

Tutustu aurinkopaneelien tarjouskampanjaamme. Valitse parasta tekniikka parhaalla hinnalla.

Omavaraista energiaa

Tutustu asennuspakettimme sisältöön ja käyttämiimme komponentteihin. 

Tutustu komponentteihin

Kasasimme parhaat vinkit aurinkopaneelien hankintaan

Aurinkopaneelien osto-opas

Kevätauringon paistaessa kirkkaana monia houkuttaa mahdollisuus omavaraiseen sähköntuotantoon. Hankintaan kannustavat hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi laskeneet hinnat ja aurinkosähköjärjestelmien korkea kotimaisuusaste. Millaisia asioita paneelien hankintaa harkitsevan tulisi ottaa huomioon?

Tutustu osto-oppaaseen

1. Pohdi miksi ja milloin olet hankkimassa paneeleita ja jätä yhteydenottopyyntö
Aurinkopaneelit voi hankkia säästääkseen, nostaakseen kiinteistön E-lukua ja siten arvoa tai vähentääkseen hiilijalanjälkeen - tai monesta muusta hyvästä syystä. Kun olet selvillä miksi ja milloin olet paneeleita hankkimassa, jätä yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo lisää sekä auttaa sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

2. Paketti räätälöidään tarpeidesi mukaisesti
Voimme käyttää valmiita paketteja tai muokata niitä toiveidesi mukaan. Tarjous toimitetaan sinulle sähköpostitse. Siinä on eritelty tarkemmin paketin ja asennuksen sisältö sekä kotitalousvähennykseen oikeuttava osuus asennuksesta. Tarjoukseen tutustuttuasi asiantuntijamme ottaa yhteyttä sopimuksen tekemiseksi.

 

3. Asennuksesta sopiminen
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan asennuspäivä. Asennus voidaan useimmiten tehdä yhdessä päivässä.  Teemme myös verkkoon liityntäilmoituksen puolestasi. Asennuksen jälkeen otamme yhteyttä, jotta voit halutessasi tehdä kanssamme sopimuksen ylijäämäsähkön myynnistä.

4. Asiakaspalvelu auttaa
Vattenfallin asiakaspalvelu auttaa sinua jatkossakin tarvittaessa mm. mahdollisissa takuuasioissa sekä ylijäämätuotannon myynnissä. Takuun antaa valmistaja ja maahantuoja. Asiakaspalvelu 020 722 9000 (arkisin klo 9-17, mpm/pvm).