Näin teet sähkösopimuksen

Sähkösopimuksen teon ei tarvitse olla vaikeaa. Tee Vattenfallin sähkösopimus 3 minuutissa! 

 

1. Miten asut?

Asumismuodon vaikutusta kannattaa miettiä etukäteen. Etenkin jos kodin sähkön kulutus on iso, suosittelemme tutustumaan pörssihintaisiin sähkösopimuksiin. 

2. Yleissähkö vai yösähkö?

Tämä teknien seikka vaikuttaa sähkön hinnoitteluun. Yleissähkössä on vain yksi hinta ympäri vuorokauden ja vuoden. Yösähkö on edullisempaa öisin, ja vuodenaikasähkö muuttuu vuodenajan mukaan. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa mittaustavan edellisestä sähkölaskusta.

3. Millainen sähkösopimus?

Jos haluat, että sähkölasku on hyvin ennakoitavissa, kannattaa valita 24 kk määräaikainen, kiinteähintainen sähkösopimus. Jos taas haluat vaikuttaa sähkölaskuusi aktiivisesti etkä halua sitoutua määräaikaan, on pörssisähkö paras vaihtoehto. Voit valita sekä pörssisähköä että määräaikaisia sopimuksia myös uusiutuvalla energialla tuotettuina.

4. Mitä pitää tietää?

Sähkösopimuksen pystyy tekemään omilla henkilötiedoilla ja osoitteella. Sopimuksen tietojen täyttäminen on siis hyvin yksinkertaista ja nopeaa.

5. Oikoluku

Aina on hyvä tarkistaa, että kirjasi tiedot oikein!

6. Sopimus hoidettu!

Arjen valinnat vaikuttavat sähkölaskun suuruuteen sekä mukavuuteen kotona. Tutustu Vattenfallin energianeuvontaan, jossa mm. neuvomme kuinka pienentää sähkölaskua ja miten vähentää luonnon kuormitusta pienilläkin valinnoilla. 

Tutustu vaihtoehtoihimme ja tee sähkösopimus netissä

Tutustu Vattenfallin sähkösopimuksiin ja valitse mieleisesi. Suosittelemme uusiutuvaa energiaa.

Siirry sähkösopimuksiin