Oletko muuttamassa?

Muuttoilmoitus

Muuton lähestyessä on paljon muistettavaa ja välillä voi uuden sähkösopimuksen tekeminen jäädä viime tinkaan. Älä huoli, me teemme muuttajan-palveluillamme asioimisen kanssamme mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Hoidamme kaikki sähköasiasi, kun muutat. Uuden sähkön myyntisopimuksen lisäksi huolehdimme siitä, että sähkön siirrosta vastaava paikallinen verkkoyhtiö tekee uuteen kotiisi verkkopalvelusopimuksen. Jos haluat, irtisanomme myös nykyiset sopimuksesi. Saat meiltä sähkösopimuksen minne Suomessa muutatkin (lukuun ottamatta Ahvenanmaata).

Tee muuttoilmoitus viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Asiakkaanamme voit helpottaa muuttokiireitäsi hoitamalla sopimusasiat kerralla kuntoon internetissä Oma energia -palvelujen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muistathan ilmoittaa muuton myös meille, pelkkä yleinen osoitteenmuutos Maistraatille tai Postille ei riitä. Tämä johtuu siitä, että sähkösopimus on aina paikkakohtainen, ei asiakaskohtainen. 

Kirjaudu Oma energiaan

 

Saat lisätietoa siitä, kuka omistaa sähköverkkosi esimerkiksi Energiaviraston sivuilta. 

Energiavirasto

 

Muutto muutaman päivän sisällä?

Soita maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 177 733. Saat sähkösopimuksen lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-17. Muina aikoina jätä soittopyyntö.

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Sähkösopimus päättyy aina muuton yhteydessä olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Kun teet uuden sopimuksen kanssamme, voimme päättää myös vanhan sopimuksen riippumatta siitä minkä sähköyhtiön asiakas olet.

Sähkösopimuksen siirto

Määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus päättyy aina muutossa. Muista, että voit tehdä uuden sähkösopimuksen sinulle edullisimmalla hinnalla.

Muuttajan sähkösopimus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

Asiakaspalvelumme sivuilta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sähkösopimuksiin, muuttoon, laskutukseen ja Oma energia -palveluun liittyen. 

Asiakaspalvelu

Kysy chatissa