Time in controller:1.6.2020 18.55.38

Kun työmaita on monessa paikassa yhtä aikaa, tarvitsette työmaasähköä yksittäiseen kohteeseen tai siirtymisen hetki tulee nopeasti, me Vattenfallilla autamme teitä saamaan sähköt uuteen osoitteeseen vaivattomasti. Meiltä saatte sähköä pidempiaikaiseen rakentamiseen sekä lyhytkestoisiin remonttikohteisiin. 

Ennen sopimuksen tekoa tarvitsette paikalliselta verkkoyhtiöltänne käyttöpaikkatunnuksen sekä tietenkin kohteen tarkan osoitteen.

Asiantuntija apunasi

"Jos tarvitsette apua ja neuvoja sähkösopimusasioissa, soittakaa minulle ja laitan sopimuksenne kuntoon. Minulla on asiakkainani useita rakennusalan yrityksiä ja olen tottunut hoitamaan työmaiden sähköasiat ripeästi."

Myyntineuvottelija
Milja Kippilä
milja.kippila@vattenfall.com

+358 40 844 8108

 

 

Rakennusliike Lakewood valitsi Vattenfallin

Lakewood Oy on 1994 perustettu kotimainen perheyritys ja rakennusliike, joka ostaa, kunnostaa ja myy kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla. Sen asiakaskunta koostuu enimmäkseen rakennusliikkeistä, sijoittajista sekä kiinteistön omistajista.

Lakewoodin toimitusjohtaja Hannu Taskinen korostaa, että rakennusala on toimialana hyvin energiaintensiivinen: “Rakennustyömaalla tarvitaan monenlaista energiaa, muun muassa sähköä. Siksi olemme Lakewoodilla tehneet hyvin tarkat kartoitukset ja selvitykset erilaisista toimintavaihtoehdoista.” Tekemiensä kartoitusten pohjalta Lakewood päätyi valitsemaan Vattenfallin energiakumppanikseen.

Lue lisää Lakewoodista

Sähkömarkkinat

Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla niin maailmantalouden kuin sadetilanteenkin mukaan. Asiantuntijamme Peter Strandberg pitää sinut ajan tasalla sähkön hinnan kehityksestä ja siihen vaikuttavista asioista. 

Lue uusin sähkömarkkinakatsaus

Tee sähkösopimus

verkossa-720-3.png

Tee sähkösopimus netissä

Valitkaa sähkösopimus, joka sopii aidosti yrityksenne tarpeisiin.

Tee sopimus

Tutustu sähkösopimuksiimme

muutto-720-3.png

Muutto edessä?

Autamme yritystänne kaikkiin muuttoon liittyvissä asioissa. Solmikaa uusi sähkösopimus tai siirtäkää jo olemassa oleva uuteen osoitteeseen vaivattomasti.

Lue lisää

Ota sähkösopimuksesi mukaan

yhteys-720-3.png

Ota yhteyttä

Heräsikö jotain muuta kysyttävää? Ottakaa meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä yrityksellenne toimivimmat energiaratkaisut.

Jätä viesti

Soita 020 722 9001 (mpm/pvm)

Miksi Vattenfall?

Kilpailukykyinen hinta

Sähkön hinnan muutoksiin ei ole yhtä selitystä. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi säätila, taloustilanne, päästökauppa sekä voimalaitosten huoltokatkot. Asiantuntijamme varmistavat, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan.

Fossiilitonta sähköä tavallisen sähkön hinnalla

Me vattenfallilaiset teemme yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden, viranomaisten ja kaupunkien kanssa voidaksemme luopua fossiilisista polttoaineista yhden sukupolven aikana. Myymme vain fossiilivapaata sähköä pienyrityksille ja kotitalouksille. Fossiilittoman sähkön ostajana saat kuukausittain raportin CO2-päästövähennyksistäsi.

Kuluttajat valitsivat meidät  jo toisen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2020.

Asiantunteva eurooppalainen sähköyhtiö

Meillä on lähes 10 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Vattenfallilla on käynnissä useita kunnianhimoisia hankkeita ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Yhtenä esimerkkinä on Vattenfallin ja terästeollisuuden yhteishanke HYBRIT, joka onnistuessaan poistaa terästeollisuuden päästöt lähes kokonaan. Maailmanlaajuisesti terästeollisuus tuottaa kolme kertaa enemmän CO2-päästöjä kuin lentoliikenne. Suomen hiilidioksidipäästöt pienenisivät jopa 7 prosenttia. 

Kysy chatissa