Täysydin-sähkösopimus
Täysydin

 100 % ydinsähkö on vähäpäästöinen vaihtoehto

Katso hinnat ja tee sopimus

Täysydin

Kun valitset kiinteähintaisen Täysydin-sähkösopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Saat 100 % ydinenergialla tuotettua ydinsähköä. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi, jos sähkönhinta laskee.

Täysydin

Täysydin

  • Ydinsähkö on vähäpäästöistä
  • 100 % ydinsähköä
  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Kun valitset Vattenfallin Täysydin-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä tuotetaan vähäpäästöisellä ydinvoimalla.

Täysydin-sopimuksen etuja

  • Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalla tuotettua sähköä.
  • Ydinsähkö on vähäpäästöistä sähköä.
  • Koko sopimuskauden ajaksi kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta.
  • Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen.
2-20131023-103647

 Energialähteemme

wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Käyttämäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä.

 

100 % Aurinko

Täysaurinko on 100-prosenttisesti auringolla tuotettua sähköä. Aurinkotuotannon hiilidioksidipäästöt ovat 0,00 gr/kWh, joten se on todella ympäristöystävällinen vaihtoehto.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Kultainen Jopo-polkupyörä

Tee sähkösopimus ja voita Jopo

Kun teet sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 15.3–15.5.2017 välisenä aikana osallistut samalla upean kullan värisen Jopon arvontaan.

Arvonnan säännöt

Vattenfall chat

Vaihto-oikeus

Energiafiksut tuotteet