Älykäs pistorasia Smart Plug

Smart Plug - älykäs pistorasia

Smart Plug tuo mukavuutta ja turvallisuutta kotiisi – ja vieläpä vaivattomasti. Pistorasiaa käytät helposti älypuhelimellasi missä päin maailmaa oletkin. Ajasta kodin valot tai sulje varaston patteri. Tai paljasta kotisi energiasyöpöt ja sähkölaskusi pienenee.

Esimerkkejä älykkään Smart Plug -pistorasian käytöstä

Kytke Smart Plug päälle ja pois etänä

Kytke laite päälle ja pois etänä

Herää lempeästi ja napsauta sängystä aamukahvi tippumaan. Sammuta päälle unohtunut televisio etänä. Kytke kotoa mökin patteri lämpenemään. Käynnistä päivän kuumentuessa kodin viilennys. Tai kytke useita laitteita kytkimelliseen jatkojohtoon ja ohjaat niitä kaikkia. Kätevää.

Ajasta valoja ja laitteita matkalta Smart Plugin avulla

Ajasta valoja ja laitteita

Ajastuksilla teet elämästäsi mukavampaa. Säädä sisävalot syttymään, kun astut kotiin. Pienennä ilmalämpöpumpun tehoa päiväksi ja nosta illaksi. Huolehdi akvaariokaloista ajastamalla älypistorasiaan liitetty valaisin vaikkapa 12 tunnin jaksoiksi.

Seuraa laitteen energiankulutusta Smart Plugin avulla

Seuraa laitteen energiankulutusta

Kytke älypistorasia ilmalämpöpumppuun ja seuraat sen energiankulutusta älypuhelimesta. Vaihda pistorasia jääkaappiin, irtopatteriin, kodin viihdekeskukseen. Opit käyttämään eri laitteita sähköä säästäen.

Pidä kotisi asutun näköisenä Smart Plugin avulla

Pidä kotisi asutun näköisenä matkalta

Lähdössä matkalle? Ajasta älypistorasia sytyttämään ja sammuttamaan valoja, ja kotisi näyttää asutulta.

Näin Smart Plug toimii

Näin älypistorasia toimii

Hanki älykäs pistorasia Smart Plug ja langaton verkko kotiisi tai mökillesi. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Plugin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Kokemuksia älykkäästä pistorasiasta

Smart plugilla ohjataan web-kameraa, joka vahtii Mauno -koiraa.

Ilari Päärni on koiravahdissa etänä

Ilari Päärni tarkkailee Mauno-koiransa vointia web-kameran ja Smart Plugin avulla. Päärni näkee älypuhelimesta, mitä yksin kotona olevalle lemmikille kuuluu.

Lue tarinoita Smart Plugin käytöstä

Älykkäästi kotona -blogi

Älykkäästi kotona -blogi

Mitä tapahtui, kun älykäs lämpömittari laitettiin järveen?

Vattenfallin tiimi jalkautui Nuuksioon mittaamaan järvivesien lämpötiloja Smart Tempillä ja etsimään sopivaa uimavettä. Samalla tuli pohdittua, miksi vesi on juuri sen lämpöistä kuin se on.

Jatka lukemista blogissamme

Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

  Usein kysyttyä Smart Plugista

  Yleistä Smart Plugista

  Faktaa

  Järjestelmävaatimukset

  Asennus

  Käyttö