Time in controller:22.4.2021 1.53.08

Jätä yhteydenottopyyntö ja voita Storytel Reader -lukulaite sekä 12 kk Storytel Unlimited -palvelu!


Saat edullisen ja fossiilivapaan sähkötarjouksen Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä, kun jätät meille yhteystietosi. Vattenfallilta saat sähköä kaikkialle Suomeen. 

Samalla olet mukana 268 euron arvoisen Storytel Reader -lukulaitteen ja Storytel Unlimited -palvelun arvonnassa. Kevyellä lukulaitteella voit lukea ja kuunnella rajattomasti kirjoja yli 300 000 teoksen valikoimasta. Storytel on osa asiakasetujamme ja Vattenfallin asiakkaana voit kokeilla palvelua ilmaiseksi tavallista pidemmän ajan, 45 päivää. Tutustu arvonnan sääntöihin.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Haluamme tarjota kaikille osallistuneille vastuullisen ja edullisen sähkötarjouksen. Osallistumisen jälkeen sähköasiantuntijamme tekee juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen ja ottaa sinuun yhteyttä. 

1. Olet mukana arvonnassa

Jätettyäsi yhteystietosi olet mukana arvonnassa. Jos olet voittanut, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kuun alussa. Onnea matkaan! 

2. Räätälöimme tarjouksen

Sähköasiantuntijamme käsittelee tietosi ja räätälöi sinulle sopivan sähkötarjouksen. Et kuitenkaan sitoudu tässä vaiheessa vielä mihinkään. 

3. Otamme sinuun yhteyttä

Voitte keskustella sinulle sopivasta sähkösopimuksesta. Puhelinasiakkaidemme tyytyväisyys on kyselyiden mukaan kiitettävää (4,2/5), joten voit odotella puhelua rennoin mielin.  

Tutustu asiakasetuihimme

Kaikki asiakasetumme löydät täältä.

storytel-asiakasetu2020.jpg

Storytel ääni- ja e-kirjat

Storytel-äänikirjapalvelu tarjoaa ääni- ja e-kirjoja jokaiseen makuun. Asiakkaanamme saat tavallista pidemmän, 45 päivän, Storytel-kokeilujakson veloituksetta. Etu koskee uusia Storytel-asiakkaita.

Storytelin entistäkin laajemmasta valikoimasta löydät kymmeniä tuhansia ääni- ja e-kirjoja monilla eri kielillä.

Hyödynnä asiakasetusi tästä

storytel-asiakasetu2020.jpg

200 € alennus Blokin välityspalkkiosta

Blok on moderni kiinteistönvälityspalvelu, joka digitalisoi asunnon myynnin ja -oston. Jos asunnon myynti on ajankohtaista voit aloittaa tekemällä digitaalisen hinta-arvion asunnostasi Blokin verkkopalvelussa. Jos etsit uutta asuntoa, mutta et löydä sopivaa voit laajentaa hakuasi julkisten markkinoiden ulkopuolelle Blok Etsivä -palvelun avulla.

Asiakkaanamme saat 200 € alennuksen Blokin palveluista koodilla VATTENFALLXBLOK. Etu on voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä asiakasetusi

Vattenfall valittiin vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi

Vattenfall on valittu jo toista kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki kotitalouksille ja pk-yrityksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana.

Lue, miksi meidät valittiin

Kysy chatissa