Älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain Smart Remote

Älykäs lämpömittari Smart Temp

Aina sopiva lämpötila

Älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain lisää ilmalämpöpumppusi säätötapoja ja pitää varpaasi lämpiminä. Etäohjausta käytät helposti älypuhelimellasi. Näin kotisi tai mökkisi eri tiloissa ja tilanteissa on aina haluamasi lämpötila – olitpa itse paikan päällä, vasta matkalla tai jo ulkomailla.

269,00 €

Osta verkkokaupasta

Esimerkkejä ilmalämpöpumpun etäohjaimen käytöstä

Etäohjaa ilmalämpöpumppua mistä vain

Etäohjaa ilmalämpöpumppua mistä vain

Kun reissussa ollessasi sää kotiseudulla kylmenee, etäohjaimella lisäät ilmalämpöpumppusi tehoa. Tai kun junamatkalla etäohjaat ilmalämpöpumppua, saavut lämpimälle mökille.

Ajasta lämpötilat päivien mukaan

Ajasta lämpötilat päivien mukaan

Ajasta ilmalämpöpumppusi ylläpitämään oleskelulämpöä aina, kun olette kotona. Pienennä tehoa vaikkapa työ- ja koulutunneiksi tai matkojen ajalle. Ja säästö näkyy sähkölaskussa.

Saat tiedon poikkeuksellisesta lämpötilasta

Saat tiedon poikkeuksellisesta lämpötilasta

Hälytyksen saat, jos kotisi tai mökkisi lämpötila laskee alle asettamasi rajan. Voit saman tien säätää etäohjaimesta ilmalämpöpumppuun lisää tehoa ja estät turhan jäähtymisen.

Lämpötila korjautuu automaattisesti

Lämpötila korjautuu automaattisesti

Voit asettaa etäohjaimen myös itse nostamaan ilmalämpöpumpun tehoa, jos ylläpitolämpötila laskee alle asettamasi +10–12 asteen rajan. Helppoa ja huoletonta.

Näin älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain toimii

Näin älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain toimii

Hanki älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain ja langaton verkko asuntoosi. Lataa sitten älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät älykästä etäohjainta. Sovellus kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Siinä kaikki!

Elisa mini mobiililaajakaista

Edullinen älytuotteiden nettiliittymä vaikkapa mökille

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä 256k ja reititin Elisalta. Laadukas reititin pitää yhteyden laitteisiin luotettavasti kun olet poissa. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille. Voit muuttaa datayhteyden suuremmaksi nettisurffailua varten. Liittymä 4,90 €/kk, avausmaksu 3,90 €, reititin 6 €/kk (36 kk).


Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

    Usein kysyttyä Smart Remotesta

    Yleistä Smart Remotesta