Vattenfallin älykotituotteet

Käytä energiaa fiksummin, elä edullisemmin ja turvallisemmin sekä säästä luontoa. Hanki mieleisesi älykotituote tai -tuotteet ja langaton verkko asuntoosi. Lataa sitten älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sovellus kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Siinä kaikki!

Smart Plug

Älykäs pistorasia Smart Plug

Valitse Smart Plug ja elät mukavammin. Kytke pistorasiaan vaikkapa kahvinkeitin, patteri tai viihde-elektroniikkaa. Voit etäohjata ja ajastaa laitetta ja nähdä sen energiankulutuksen älypuhelimestasi – mistä tahansa.

Hintaan: 52,00 €

Tutustu Smart Plugiin


Smart Remote mahdollistaa ilmalämpöpumpun ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla - missä ikinä oletkin.

Älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain Smart Remote

Smart Remote mahdollistaa ilmalämpöpumpun ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla - missä ikinä oletkin. Unohda tavallinen kaukosäätimesi, mobiilisovellus tekee ilmalämpöpumpun ohjaamisesta helpompaa ja joustavampaa kuin koskaan.

Hintaan: 269,00 €

Tutustu Smart Remoteen


Smart Temp älykäslämpömittari

Älykäs lämpömittari Smart Temp

Valitse Smart Temp ja pidät parempaa huolta omaisuudestasi. Seuraa esimerkiksi kodin, varaston tai vaikkapa pakastemarjojen lämpötilaa älypuhelimestasi matkankin päästä. Jos lämpötila heittää, hälytys varoittaa.

Hintaan: 59,00 €

Tutustu Smart Tempiin


Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä.

Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist

Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä. Smart Moist osaa varoittaa homeelle suotuisista olosuhteista. Oikea ilmankosteus ja lämpötila pitävät asumisen miellyttävänä ja omaisuutesi kunnossa.

Hintaan: 119,00 €

Tutustu Smart Moistiin


EnergyWatch - Sähkönkulutuksen seurantatyökalu

Älykäs energiankulutusmittari EnergyWatch

Valitse EnergyWatch ja pidät sähkölaskusi kurissa. Näet reaaliajassa älypuhelimestasi, paljonko kotisi kuluttaa sähköä ja saat neuvoja fiksumpaan energiankäyttöön. Kätevää ja helppoa.

Hintaan: 129,00 €

Tutustu EnergyWatchiin


Vattenfallin verkkokauppa

Vattenfallin verkkokauppa

Poimi näppärät, energiaa säästävät apulaiset kotiin ja mökille Vattenfallin verkkokaupasta.Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeli mökille

Aurinkopaneeli mökille

Vattenfallin aurinkopaneeleilla saat helposti ja edulliseen hintaan täysimittaisen sähköistyksen myös sähköverkon ulkopuolelle.

Tutustu mökkipaneeleihin

Aurinkopaneeli omakotitaloon

Aurinkopaneeli omakotitaloon

Tuota osa omakotitalossa tarvitsemastasi sähköstä itse. Olet omavaraisempi ja teet hyvän ympäristöteon. Nopea ja helppo asennus.

Tutustu kotipaneeleihin

Aurinkopaneeli yrityksille

Aurinkopaneeli yrityksille

Aurinkosähköjärjestelmä on hyvä investointi, joka pienentää yrityksesi  sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä.

Tutustu yrityspaneeleihin


Ilmalämpöpumput

ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumppu käyttövalmiiksi asennettuna kotiin tai mökille. Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivimman mallin. Hintamme sisältävät aina asennuksen sekä sähkötyöt ja rahoituksella saat 6 kk korotonta maksuaikaa.

Tutustu ilmalämpöpumppuihin